Xerrada. Si ets intel·ligent... llavors vals per a les STEM!

Explorant com el gènere configura un posicionament diferent cap a les disciplines de l'àmbit científico-tecnològic

Informació de l'esdeveniment
Lloc:
Aula 0.05 EPS
Adreça:

Escola Politècnica Superior

Campus Cappont - Jaume II, 69

Preu:
Activitat gratuïta
Organitza:
GDDTEC
Inici:
Si ets intel·ligent... llavors vals per a les STEM! Explorant com el gènere configura un posicionament diferent cap a les disciplines de l'àmbit científico-tecnològic

En el marc de l'assignatura de Matemàtiques Aplicades a l'Art i el Disseny Digital del Grau en Disseny Digital i Tecnologies Creatives (GDDITEC), coordinada per la professora Maite Grau, el dimecres 15 de desembre, a partir de les 17.10 hores, l'aula 0.05 de l'EPS acollirà la xerrada: Si ets intel·ligent... llavors vals per a les STEM! Explorant com el gènere configura un posicionament diferent cap a les disciplines de l'àmbit científico-tecnològic, a càrrec de Carme Grimalt, Doctora en Didàctica de la Matemàtica i les Ciències Experimentals per la Universitat Autònoma de Barcelona.

La xerrada s'emmarca dins el Programa Aules contra la pobresa, un projecte d’Educació per a la Transformació Social que consisteixen a formar persones crítiques, responsables, solidàries i actives en la defensa de la pau i els drets humans, i en la construcció de relacions interculturals i també en formar persones capaces de potenciar l'equitat entre dones i homes, rebutjant tota mena de discriminació.

Tot i tractar-se d'una xerrada adreçada als alumnes del GDDITEC, és oberta a tothom qui vulgui participar-hi.


Carme Grimalt

Doctora en Didàctica de la Matemàtica i les Ciències Experimentals per la Universitat Autònoma de Barcelona. Investigadora del grup ARGET i del departament de Pedagogia de la Universitat Rovira i Virgili. Ha estat investigadora del Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica (CRECIM). El seu treball se centra en dos grans eixos: l’ensenyament i aprenentatge de les disciplines STEM amb eines digitals i la promoció de l’equitat educativa en STEAM, en el qual ha desenvolupat tasques de recerca, transferència i innovació educativa. Ha estat també professora de la Universitat de Barcelona i de la Universitat Pompeu Fabra, i actualment és professora de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, on participa de la formació tant de futurs docents de primària i secundària i, com de docents en actiu.