Premi Enginy "Miquel Aixalà"

Millor Treball Final de Grau de la branca industrial

 Descarregar Pdf

Jordi Bernat (1), Roger Bernet (2) i Josep Miret (3)

Jordi Bernat Cristòfol, graduat en Enginyeria Mecànica per l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), és el guanyador de la vint-i-dosena edició del Premi Enginy "Miquel Aixalà". Bernat s’endú el guardó pel seu treball de fi de Grau "Redisseny i construcció del sistema d'accionament hidràulic de la direcció i la suspensió adaptativa per a un vehicle tot terreny a petita escala”, tutoritzat pel professor Martí Comellas. El guanyador s’endú un premi de 500 euros, la col·legiació gratuïta a Enginyers Lleida durant un any i quota reduïda el segon i tercer any, a més d’altres avantatges.

El premi Enginy "Miquel Aixalà", coorganitzat pel Col·legi/Associació d'Enginyers Graduats i d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (Enginyers Lleida) i l'EPS es va lliurar el passat 21 de novembre en un acte públic desenvolupat a l’edifici del Centre de Cultures del Campus de Cappont de la UdL amb l’assistència del degà d’Enginyers Lleida, Antonio Campo, i la directora de l’EPS-UdL, Magda Valls.

El segon premi d’aquesta edició del Premi Enginy ha estat per a en Roger Bernet Pico, graduat en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica, amb el seu treball final de grau "Programació i validació d'un sistema de control per a maquinària agrícola remolcada", tutoritzat pel professor Marcel Tresánchez. El guardó ha estat premiat amb 300 euros a més de la col·legiació gratuïta a Enginyers Lleida durant un any i quota reduïda el segon i tercer any, a banda d’altres avantatges.

Finalment, el tercer premi, valorat amb 200 euros, la col·legiació gratuïta a Enginyers Lleida durant un any i una quota reduïda el segon i tercer any, a banda d’altres avantatges, ha estat per en Josep Miret Tomàs, graduat en Enginyeria Mecànica, pel seu TFG: "Fibra de carboni i trail. Anàlisi de l'eficàcia mecànica de les plaques de fibra de carboni en el calçat de Trail Running"

Ariadna Flores (1), Razvan Andrei Botezatu (2) i Roger Sanfeliu (3)

231026-enginyers-guanyadors-premi-enginy-miquel-aixala-missatges-1024x768
Magda Valls i Ramon Grau, amb els tres alumnes guardonats

Ariadna Flores, graduada en Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat per l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida (EPS-UdL), és la guanyadora de la vint-i-unena edició del Premi Enginy Miquel Aixalà. Flores s’endú el guardó pel seu treball de fi de Grau "Anàlisi de la contaminació aèria en tractaments de pesticides mitjançant l’ús d’un sistema LiDAR”, un projecte amb què l’autora voldria “contribuir a reduir l’ús excessiu de productes químics i promoure pràctiques agrícoles més respectuoses amb el medi ambient”. La guanyadora s’endú 500 euros, la col·legiació gratuïta a Enginyers Lleida durant un any i quota reduïda el segon i tercer any, a més d’altres avantatges.

El premi s’ha lliurat aquest vespre a l’Edifici Polivalent del Campus de Cappont de la UdL amb l’assistència del degà d’Enginyers Lleida, Ramon Grau, i la directora de l’EPS-UdL, Magda Valls.

Grau ha destacat la dificultat del jurat en aquesta edició per escollir els tres projectes guardonats, ja que "han estat gairebé una trentena els treballs presentats que han abordat temàtiques molt diverses i amb bons estàndards qualitatius. Propostes que han anat des de dissenys mecànics, fins a estudis i propostes de millora en fluids, eficiència energètica i producció energètica, entre altres”.

El projecte guanyador del Premi Enginy 2023, dirigit per Eduard Gregorio, posa el focus en la preocupació de l’ús de productes fitosanitaris en l’agricultura, una pràctica que presenta riscos per la salut i el medi ambient. Partint d’aquesta premissa, Flores ha realitzat un estudi utilitzant la tecnologia LiDAR (Light Detection and Ranging) per mesurar la deriva generada en l’aplicació de pesticides, és a dir, per quantificar les pèrdues no intencionades d’aquests productes fora de la zona de la seva aplicació. La guanyadora ha comparat dos tipus de broquets i ha demostrat que hi ha realment un impacte diferent de les pèrdues involuntàries de fitosanitaris, demostrant que els broquets de baixa deriva són més eficients. Flores conclou que cal “optimitzar la configuració d’aquests dispositius que polvoritzen els productes químics aplicats al sòl perquè així es reduirà l’ús excessiu de fitosanitaris i es contribuirà a reduir la contaminació atmosfèrica; una qüestió molt rellevant, ja que durant els tractaments de pesticides es pot perdre a l’aire entre un 30% i un 50% del producte”.

Razvan Andrei Botezatu i Roger Sanfeliu, segon i tercer premi

El segon premi d’aquesta edició de l’Enginy ha estat per Razvan Andrei Botezatu i el tercer, per Roger Sanfeliu. Els guardons estan dotats de 300 euros i 200 euros, respectivament, a més de la col·legiació gratuïta a Enginyers Lleida durant un any i quota reduïda el segon i tercer any, a banda d’altres avantatges.

Botezatu, graduat en Enginyeria Mecànica, ha fet un treball amb el títol "Xassís d'una sembradora suspesa: optimització estructural i estudi de la seva modularització per a models de diferent amplada de treball”. El projecte, dirigit per Joan Roca, presenta el disseny i el dimensionat del xassís d’una sembradora de sembra directa a raig per a cereals i cultius herbacis. L’autor ha dissenyat tres versions, buscant de maximitzar la modularitat dels elements, minimitzar la massa total de la sembradora, facilitar el procés de muntatge i garantir la resistència mecànica de l’estructura. A més, el projecte adapta el disseny de l’enganxall de la sembradora de manera que pot ser remolcada o unida amb el tripuntal al tractor. Finalment, Botezatu ha fet un estudi dels costos de fabricació dels processos de tall amb làser i plegat de xapa. 

El tercer premi ha recaigut en el treball “Dimensionament i disseny d’un sistema de conversió elèctrica per pedaleig” presentat pel graduat d’Enginyeria Mecànica, Roger Sanfeliu, i dirigit per Miquel Nogués. Sanfeliu ha fet una anàlisi energètica de l’energia mecànica que una persona, amb un estat de forma mitjà, pot realitzar mitjançant l’acció de pedaleig i ha dissenyat un sistema de conversió d’aquesta energia mecànica en elèctrica, la qual cosa implica seleccionar i implementar un generador. Posteriorment, l’autor ha dissenyat un banc de proves per a alternadors, seleccionant el més adequat i, finalment ha calculat i dissenyat el sistema de transmissió d’acord amb la cadència de pedaleig que l’usuari pot aplicar per a fer funcionar, en punt òptim d’eficiència, el sistema. A més Sanfeliu ha fet una anàlisi dinàmica del conjunt per al posterior disseny i implementació d’un volant d’inèrcia.

Jordi Pujol (1), Jesús Monterrubio (2) i David Riba (3)

El graduat en Enginyeria Mecànica per l’Escola Politècnica de la Universitat de Lleida (UdL), Jordi Pujol Navajo, és el guanyador del Premi Enginy Miquel Aixalà 2022 pel seu Treball de Fi de Grau “Disseny d’un pla de manteniment a Rigual, S.A.”.

Pujol s’endú 1.000 euros i la col·legiació gratuïta a Enginyers Lleida durant un any i un descompte del 50% el segon any, a més d’altres avantatges.

El projecte guanyador del XX Premi Miquel Aixalà desenvolupa una aplicació real per l’empresa fragatina Rigual S.A. en què, després d’estudiar-ne la situació del manteniment, aquest enginyer acabat de graduar ha dissenyat una aplicació informàtica de gestió anomenada GMAO que facilita les feines de manteniment de manera eficient i eficaç. L’aplicació creada per Pujol millora la fiabilitat de la informació i està disponible en un únic lloc centralitzat i accessible des de qualsevol indret i en tot moment. Inclou també plans de manteniment, historials d’equips de màquines i components amb les seves característiques tècniques, avaries, revisions i substitucions efectuades, dates de les últimes reparacions, personal assignat a cada feina, hores de treball, control d’incidents i materials utilitzats. En definitiva, l’aplicació introdueix millores substancials en el sistema de manteniment d’aquesta companyia dedicada a la venda i fabricació de maquinària de transport agrícola, medi ambient i energia. El treball guanyador ha estat dirigit per José Sebastián Millán i Juan Ramón Sánchez.

Jesús Monterrubio i David Riba, 2n i 3r premi respectivament

El Premi Enginy 2022 ha concedit a Jesús Monterrubio la segona posició pel seu projecte “Viabilitat de l’aplicació del Radiactive Cooling a l’Àfrica: mapeig de potencial i anàlisi de producció enfront demanda energètica”. Monterrubio, graduat en Enginyeria Mecànica per l’EPS-UdL, ha creat en el seu treball el mapa potencial de Radiative Cooling (Refredament Radiatiu-RC) d’Àfrica, comprovant que la temperatura i la humitat relativa tenen una alta influència en el potencial de RC (una tecnologia que permet produir fred a través de la dissipació de calor). Monterrubio ha plasmat que la demanda d’Aigua Calenta Sanitària (ACS) es cobreix totalment en les tres localitzacions escollides, Agadez, Calvinia i Librevill, que tenen un potencial molt diferent. Així doncs, mentre a Calvinia hi ha excedents de refrigeració bona part de l’any, a Agadez i Libreville només es cobreix parcialment la demanda de fred. Aquest projecte rep 450 euros de premi i ha estat dirigit per Ingrid Martorell i Roger Vilà.

Finalment, el tercer premi de 250 euros és per David Riba, també graduat en Enginyeria Mecànica per l’EPS-UdL pel seu “Disseny d’una paret d’escalada rotatòria”. Riba ha creat una màquina d’esport per ajudar escaladors i escaladores a practicar el seu esport en continuo, sense dependre d’una paret i una estructura de desenes de metres. La paret dissenyada compleix els requisits que l’autor va extreure després de fer un estudi de mercat. Aquest treball de fi de grau ha estat dirigit per Armans Grau.

 

Marc Coll (1), Pau Martí (2) i Carlos Soria (3)

El 22 de desembre la Sala d'Actes del Col·legi d'Enginyers Graduats i d´Enginyers Tècnics Industrials de Lleida va acollir l'acte de lliurament del premi Enginy "Miquel Aixalà" del curs 2020-21. El premi, impulsat fa dinou anys pel Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL) i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

El jurat reunit el passat 24 de novembre i format per Antonio Campo, vicedegà d’Enginyers Lleida; Josep Pulido, secretari de l’entitat; Jérôme Barrau, cap d’estudis de les titulacions d’Enginyeria i Arquitectura Tècnica i Edificació de l’Escola Politècnica Superior (EPS); Eduard Gregorio, coordinador del doble Grau en Enginyeria Mecànica i Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat de l’EPS; Paco Cerdà, tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’ajuntament de Lleida i Josep Ramon París, secretari general de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Lleida, va decidir atorgar els següents premis:

  • Primer premi, dotat amb 1.000 euros, per en Marc Coll Palacín amb el seu TFG “Disseny, integració i p`programació de pistoles laser tag”, dirigit per Marcel Tresánchez Ribes.
  • Segón Premi, dotat amb 450 euros, per Pau Martí Cuberes amb el seu TFG “Viability study of a Ros Roca RCV for three diferent collecting systems”, dirigit per Cristian Solé Cutrona
  • Tercer premi, dotat amb 250 euros, per Carlos Soria Eizmendi amb el seu TFG “Disseny i construcció d’un prototip de taula carregadora sense fils”, dirigit per Marcel Tresánchez Ribes.

A més, els autors dels treballs reconeguts també gaudiran de col·legiació gratuïta a Enginyers Lleida durant un any, un descompte del 50% el segon any, assegurança d’accidents MUPITI gratuïta, descomptes en formació organitzada per Enginyers Lleida amb una quantia de fins a 100 euros i beca per sol·licitar l’Acreditació de Desenvolupament Professional Continu.

Cal recordar que el  jurat del premi Enginy Miquel Aixalà 2021 va escollir els tres projectes guanyadors d’aquesta edició d’entre 27 treballs de Final de Grau: catorze d’Enginyeria Mecànica, nou d’Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica i quatre d’Enginyeria de l’Energia i Sostenibilitat.

Llorenç Bover (1), Ginesta Jové (2) i Eduard Peguera (3)

image0
Els tres premiats del curs 2019-20

En un acte de presentació al CETILL el dia 15 d'abril es va anunciar el nom dels guanyadors del Premi Enginy "Miquel Aixalà" 2019-20, que atorga el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL) i l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL). S’ha acordat concedir els premis al següents treballs:

1r Premi Enginy “Miquel Aixalà” 2019-20

  • Disseny d'un sistema potabilitzador d'aigua per rajos ultraviolats.
  • Autor: Llorenç Bover Pol
  • Direcció: Jordi Casanovas
  • Premi: 1000€

2n premi Premi Enginy “Miquel Aixalà” 2019-20

  • Anàlisi experimental de les prestacions d'un prototip que actua com a col·lector solar tèrmic dïurn i com a refrigerador radiant nocturn
  • Autora: Ginesta Jové Artal
  • Direcció:Marc Medrano
  • Premi: 450€

3r premi Premi Enginy “Miquel Aixalà” 2019-20

  • Automatització d'una instal·lació de subministrament d'aigua a l'Albi
  • Autor: Eduard Peguera
  • Direcció:Fernando Guirado
  • Premi: 250€

A més, els tres guanyadors tindran col·legiació gratuïta al CETILL durant un any, un descompte del 50% el segon any, assegurança d’accidents MUPITI gratuïta, descomptes en formació organitzada per Enginyers Lleida amb una quantia de fins a 100 euros i beca per sol·licitar l’Acreditació de Desenvolupament Professional Continu.

Desideri Regany (1), David calvera (2) i Francesc X. Majós (3)

Imagen.aspx
Els tres alumnes de l'EPS guardonats acompanyats d'en Ramon Grau, degà del CETILL i Jérôme Barrau, cap d'estudis de la branca Industrial de l'EPS FOTO: CETILL

En un acte de presentació al CETILL el dia 14 de novembre es va anunciar el nom dels guanyadors del Premi Enginy "Miquel Aixalà" 2018-19, que atorga el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL) i l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL). S’ha acordat concedir els premis al següents treballs:

1r Premi Enginy “Miquel Aixalà” 2018-19

  • Mètode de monitoratge que avalua l’eficiència de generació d’hidrogen-oxigen en funció de les freqüències de pulsació d’alt voltatge per a la polarització i descomposició de l’aigua.
  • Autor: Desideri Regany Vendrell
  • Direcció:Juan Antonio Garriga Castillo
  • Premi: 1000€

2n premi Premi Enginy “Miquel Aixalà” 2018-19

  • Estudi de la plegabilitat en superfícies reglades aplicada al disseny d’una boca de metro
  • Autor: David Calvera Cosculluela
  • Direcció:Martí Comellas Andrés
  • Premi: 450€

3r premi Premi Enginy “Miquel Aixalà” 2018-19

  • Anàlisis de la informació obtinguda mitjançant sensors electrònics aplicat al guiatge automàtic de sistemes mòbils
  • Autor: Francesc Xavier Majós
  • Direcció: Jordi Palacin Roca.
  • Premi: 250€

A més, els tres guanyadors tindran col·legiació gratuïta al CETILL durant un any, un descompte del 50% el segon any, assegurança d’accidents MUPITI gratuïta, descomptes en formació organitzada per Enginyers Lleida amb una quantia de fins a 100 euros i beca per sol·licitar l’Acreditació de Desenvolupament Professional Continu.

Ali Benmoussa El Omari

_2988121_251968b8
FOTO: SEGRE

Reunits els membres del jurat el dia 10 d'abril de 2018 per decidir el Treball Final de Grau guanyador del Premi Enginy, que atorga el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL) i l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), s’ha acordat concedir el premi al següent treball:

  • Seguiment d'objectes a través d'un quadricòpter mitjantçant visió artificial
  • Alumne: Ali Benmoussa El Omari
  • Direcció: Juan A. Garriga i Carles Mateu

Premiat amb 2.000 €  i 1 any de quota de col·legiació gratuïta al CETILL. El lliurament del premi es durà a terme el proper dia 9 de juny en el marc de la Festa de l'Enginyer.

Adrià Domènech

image1
Fotografia (Rafa Gimena/Missatges) : El degà d'Enginyers Lleida, Ramon Grau; la vice degana Dolors Arderiu, i el jove premiat Adrià Dimènec

Reunits els membres del jurat el dia 31 de maig de 2017 per decidir el Treball Final de Grau guanyador del Premi Enginy, que atorga el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL) i l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), s’ha acordat concedir el premi al següent treball:

  • Estudio mecánico de un sistema fotovoltaico inegrado en fachada veneciana
  • Alumne: Adrià Domènech Casals
  • Direcció: Daniel Chemisana Villegas

Premiat amb 2.000 €  i 1 any de quota de col·legiació gratuïta al CETILL. El lliurament del premi es durà a terme el proper dia 9 de juny en el marc de la Festa de l'Enginyer.

Arnau Capell

 

Reunits els membres del jurat el dia 25 d'abril de 2016 per decidir el Treball Final de Grau guanyador del Premi Enginy, que atorga el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL) i l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), s’ha acordat concedir el premi al següent treball:

  • Desing and Implementation of a Bionic Arm
  • Alumne: Arnau Capell Gracia
  • Direcció: Albert Saiz Vela


Premiat amb 2.000 € en metàl·lic i 1 any de quota de col·legiació gratuïta al CETILL

Mariona Puigdemasa

 

Reunits els membres del jurat el dia 22 d'abril de 2015 per decidir el Treball Final de Grau guanyador del Premi Enginy, que atorga el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Lleida (CETILL) i l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida (UdL), s’ha acordat concedir el premi al següent treball:

  • Caracterización de tumoraciones hepáticas mediante análisis de texturas
  • Alumne: Mariona Puigdemasa Nieto
  • Direcció: Dr. Francisco Clarià Sancho


Premiat amb 2.000 € en metàl·lic i 1 any de quota de col·legiació gratuïta al CETILL

Juanjo González

 

Reunits els membres del jurat el dia 31 de març de 2014 per decidir el Treball Final de Grau guanyador del Premi Enginy, que atorga el Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Lleida i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, s’ha acordat concedir el premi al següent treball:

  • Projecte de disseny d’una instal·lació de climatització, mitjançant bomba de calor geotèrmica, per a un edifici d’oficines
  • Alumne: Juanjo González Toledano
  • Direcció: Dra. Luisa F. Cabeza Fabra


Premiat amb 2000 € en metàl·lic i 1 anys de quota de col·legiació gratuïta al CETILL

Jordi Gené

Reunits els membres del jurat el dia 8 d'abril de 2013 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:
  • “Window lifter “ – projecte d’instal·lació de finestres de grans dimensions
  • Alumne: Jordi Gené Mola

Agustín Benabarre

Reunits els membres del jurat el dia 5 de març de 2012 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

  • Diseño y optimización de silla de ruedas off road con suspensión independiente para personas con movilidad reducida
  • Alumne: Agustín Benabarre Vidal

Jordi Berga

Reunits els membres del jurat el dia 5 d'abril de 2011 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

  • Disseny d'un utillatge tripuntal dels tractors per mesurar esforços produïts per atifells agrícoles
  • Alumne: Jordi Berga Salvía

Amb una dotació econòmica de 2.000€

Lluís Bertran

Reunits els membres del jurat el dia 14 d'abril de 2010 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

  • Disseny d'un volteador de palots per adptara un elevador hidràulic agrícola
  • Alumne: Lluís Bertran García

Amb una dotació econòmica de 2.000€

Laia Miró

Reunits els membres del jurat el dia 22 d'abril de 2009 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

  • Insonorització d'un vehicle de recollida de residus
  • Alumne: Laia Miró Torán

Amb una dotació econòmica de 2.000€

Emma Aloy

Reunits els membres del jurat el dia 21 d'abril de 2008 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

  • Equip per a la recuperació de fluïds d'un automòbil
  • Alumne: Emma Aloy Mur
  • Director: Joan Monyarch

Amb una dotació econòmica de 2.000€

Carme Ribes

Reunits els membres del jurat el dia 17 d'abril de 2007 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

  • Projecte de microcogeneració per una piscina coberta ubicada a Alcarràs
  • Alumne: Carme Ribes Preixens
  • Director: Luisa F. Cabeza Fabra

Amb una dotació econòmica de 2.000€

David Pernia

Reunits els membres del jurat el dia 21 de març  de 2006 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projecte següent:

  • Diseño de un prototipo mecánico de robot de limpieza doméstico
  • Alumne: David Pernia Grillo
  • Director: Jordi Palacín

Amb una dotació econòmica de 1.000€

Óscar Oliva i Carles Sampietro (1) i Francesc Salvia (2)

Reunits els membres del jurat el dia 4 de març  de 2005 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projectes següents:

 

  • Disseny, construcció i muntatge d'una planta pilot per pràctiques d'aire condicionat d'ETIM a l'EPS
  • Alumne: Óscar Oliva Pau i Carles Sampietro Lara 

 

  • Disseny i construcció d'una màquina prototip d'anàlisi de vibracions per laboratori
  • Alumne: Francesc Salvia Talarn

Amb una dotació econòmica de 1.000€ per a cadascun.

Iban Chordi (1) i Eduard Gregorio (2)

Reunits els membres del jurat el dia 29 de gener  de 2004 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projectes següents:

  • Disseny d'un sistema de mesura extensomètrica i programari per l'adquisició de les dades
  • Alumne: Iban Chordi Moreno

 

  • Disseny i automatització del sistema de dosificació d'una màquina distribuïdora de fertilizants
  • Alumne: Eduard Gregorio López

Amb una dotació econòmica de 1.000€ per a cadascun.

Miquel Àngel Carnicè (1) i Daniel Almacellas (2)

Reunits els membres del jurat el dia 9 de gener  de 2002 per decidir el Projecte Fi de Carrera guanyador del Premi Enginy, s'ha acordat concedir el premi al projectes següents:

 

  • Integració, adequació i redisseny d'una unitat compacta de planxat i raspatllat de sacs com a accessori d'una instal·lació d'ensacat
  • Alumne: Miquel Àngel Carnicè Torrelles

 

  • Disseny en alumini d'un fals bastidor carrosat de la quinta roda i del semiremolc porta cotxes d'un vehicle articulat minitrailer
  •  Alumne: Daniel Almacellas Guitart

Premi Enginy. Bases de la convocatòria, històric, ...


Bases de la convocatòria

Què has de fer per presentar-te al premi

  • Els estudiants que vulguin optar al premi han de presentar a la Secretaria Acadèmica del Centre, juntament amb la documentació requerida per la defensa del Treball de Final de Grau:
  • Entregar un resum de la memòria descriptiva del projecte amb un màxim de dos fulls DIN A4, sense nom ni firma, ja que el tribunal avaluarà els treballs de forma anònima. Només el títol del projecte.
  • Entregar el projecte en format PDF.
  • Respectar la data límit estipulada.
  • Els projectes han de complir:

• S’entregaran en format digital.
• S’adaptaran a les normes establertes per l’EPS

Premis

  • 1r premi 1000 €
  • 2n premi 450 €
  • 3r premi 250€
  • A tots els participants se’ls lliurarà un diploma i gaudiran gratuïtament d’un any de col·legiació al CETILL i d’Assegurança d’Accidents amb MUPITI, així mateix podran gaudir de descomptes a qualsevol curs promogut per Enginyers Lleida i beca per adquirir DPC (Acreditació Desenvolupament Professional Continu) i descompte del 50% el 2on any

 

Plantilla

Els tres premiats presentaran un pòster, amb el format A2 segons pautes enginyers Lleida

   Darrera modificació: