Alfons Garvín Arnés
Descarregar PdfDades personals-contacte / Datos personales-contacto / Personal information-contact
Nom/Nombre/Name: |
Alfons Garvín Arnés |
Categoria/Categoría/Category: |
Professor Agregat / Profesor Agregado / Aggregate professor |
Àrea/Área/Area: |
Tecnologia d’Aliments / Tecnología de Alimentos / Food Technology |
Departament/Departamento/Department: |
Tecnologia, Enginyeria i Ciència d'Aliments / Tecnología, Ingeniería y Ciencia de Alimentos / Technology, Engineering and Food Science |
Centre/Centro/Center: |
Escola Politècnica Superior / Escuela Politécnica Superior/ Polytechnic School |
Despaxt/Despacho/Office: |
Campus ETSEA. Edifici 2. Despatx 2.15 / Campus ETSEA. Edificio 2. Despacho 2.15 / Campus ETSEA. Building 2. Office 2.15 |
|
|
|
+34 973 70 29 07 |
Code ORCID: |
Formació acadèmica / Formación académica / Academic training
- Doctor en Química
- Doctor en Química
Experiència professional / Experiencia profesional / Professional experience
- Enginyeria Química
- Ingeniería Química
Docència / Docencia / Teaching
- Enginyeria Industrial.
- Biotecnologia.
- Enginyeria Agrària i Alimentària.
- Ciència i Tecnologia dels Aliments.
- Ingeniería Industrial.
- Biotecnología.
- Ingeniería Agraria y Alimentaria.
- Ciencia y Tecnología de los Alimentos.
- Industrial Engineering.
- Biotechnology.
- Agri-food Engineering.
- Food Science and Technology.
TORNAR AL LLISTAT / VOLVER AL LISTADO / BACK TO LIST
Gestió / Gestión / Management
Recerca / Investigación / Research
Àmbit de recerca / Ambito de investigación / Research area
- Fotoquímica, reologia i cinètica aplicades a aliments
- Fotoquímica, reología y cinética aplicadas a alimentos
- Photochemistry, reology and kinetics in food
Activitats de recerca / Actividades de investigación / Research activities
- CTQ2011 – 26569 - Inactivació d’enzims, degradació de compostos tòxics i efectes colaterals en sucs de fruites mitjançant irradiació UV
- Convenis i serveis específics amb empreses de l’àmbit químic i alimentari.
- CTQ2011 – 26569 - Inactivación de enzimas, degradación de compuestos tóxicos y efectos colaterales en zumos de frutas mediante irradiación UV
- Convenios y servicios específicos con empreses del ámbito químico y alimentario.
- CTQ2011 – 26569 – Enzim inactivation, tòxic compounds degradation and collateral effects in fruit juices by irradiating UV
- Technical agreements and services to companyies related to chemical and food industry.
TORNAR AL LLISTAT / VOLVER AL LISTADO / BACK TO LIST