Igualtat, Inclusió, Suport a la Diversitat i Pla d'Acció Tutorial

 Descarregar Pdf

RAIC i Referent EPS de Salut Mental

Responsable UdLxTothom, Atenció a la Inclusió (RAIC) i Salut Mental a l'EPS

maza

Susana Maza Sabido

CAMPUS CAPPONT-UdL | EPS | Jaume II, 69 | Lleida |  Despatx: 1.14 | Tel: 973 702 779

susanna.maza@udl.cat

Unitat d'Igualtat i Diversitats (IDIS)

Disseny sense títol (82)

La unitat d'Igualtat i Diversitats (IDIS) és la unitat de la Universitat de Lleida encarregada de vetllar per la prevenció de qualsevol discriminació o violència per raó de naixement, origen racial o ètnic, sexe, religió, convicció o opinió, edat, discapacitat, orientació o identitat sexual, expressió de gènere, malaltia o condició de salut, estat serològic o predisposició genètica a patir patologies i trastorns, llengua, situació socioeconòmica o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.

Programa UdL x Tothom

El Programa UdLxTothom forma part dels serveis que la UdL ofereix a tota la comunitat universitària, l’estudiantat, el personal d’administració i serveis i el personal docent i investigador. Està adscrit a la Coordinació de Compromís Social, Igualtat i Cooperació  i es gestiona en el si de la Unitat d’Informació i Orientació Universitària. El seu objectiu és promoure la participació i la inclusió de les persones amb diversitat funcional, en base als principis d’igualtat d’oportunitats, d’inclusió i de responsabilitat social.

El Programa UdLxTothom aglutina i gestiona els recursos, rep les demandes d’atenció, detecta les noves necessitats i dissenya i desenvolupa les accions, en col·laboració amb els diferents centres i la resta de serveis de la Universitat de Lleida, per respondre a les necessitats d'adaptació i habilitació derivades de situacions de discapacitat o necessitats educatives específiques.

Contacte i suggeriments: udlxtothom@udl.cat

Igualtat, Atenció a la inclusió (RAIC) i Salut Mental

Disseny sense títol (78)

Cada centre de la Universitat de Lleida té una persona responsable que vetlla per garantir la igualtat i la inclusió en el si de la Universitat de totes les persones. Aquestes persones son les responsables de la promoció i orientació de la igualtat de gènere, el respecte a la diversitat sexual, la no discriminació i la inclusió de les persones amb discapacitat al seu centre. Així mateix, son l’enllaç dels centres o facultats amb la unitat d’Igualtat i Diversitats de la UdL, d’acord amb els objectius i finalitats de la unitat.

La participació de tots els centres i col·lectius de la comunitat universitària és imprescindible per la promoció de la igualtat de gènere, el respecte a la diversitat sexual, la no discriminació i la inclusió d’acord amb el principi d’igualtat d’oportunitats i responsabilitat social. L’òrgan col·legiat per fer-ho possible, de caràcter assessor i consultiu, és la Comissió d'Igualtat i Diversitats.

Pla d'Acció Tutorial

Responsable Pla d'Acció Tutorial EPS

Disseny sense títol (44)

Maite Grau Montaña

CAMPUS CAPPONT-UdL | EPS | Jaume II, 69 | Lleida | Despatx: 1.12 | Tel: 973 702 777

maite.grau@udl.cat

UdL Acompanya - Programa Nèstor

UdL Acompanya - Programa Nèstor depèn del Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat i el seu objectiu és donar suport a l’estudiant en el seu procés de formació integral durant els anys d’estada a la UdL, facilitant-li orientació personal, acadèmica i professional, per a què pugui prendre decisions ben fonamentades al llarg de la seva carrera universitària i de cara al seu futur professional.

El Responsable de Centre és professorat del centre universitari, encarregat de dinamitzar el procés de tutorització i orientació entre el professorat de la comunitat universitària, per tal d'afavorir l'excel·lència acadèmica, la formació integral i l'atenció acurada de l'estudiantat en el seu procés de maduració i aprenentatge.

Els programes que conformen el UdL Acompanya - Programa Nèstor són:

Podeu fer les vostres propostes i consultes mitjançant aquest enllaç de contacte:

  • Explicar-nos les vostres experiències sobre orientació i tutoria universitària.
  • Suggerir-nos com millorar l'orientació acadèmica de l'estudiantat de la UdL.
  • Suggerir-nos com millorar l'acció orientadors i tutorial del professorat.
  • Preguntar-nos al voltant de qüestions d'orientació i tutoria universitària.

Podeu trobar més informació a UdL Acompanya - Programa Nèstor

CONNECTA EPS

Programa d'Acollida i Acompanyament a l'Alumnat EPS

   Darrera modificació: